Ensimmäisen kerran shemale perseestä perseestäni

Olin jonkin aikaa kotoisin ei-op mtf trans-tyttö, ja meillä oli hauskaa, mutta halusin kirjoittaa ensimmäistä kertaa, että annan hänen hallita minua. Räjäyttimme vuosia sitten, mutta ajattelen tätä melkein joka päivä.

Hän oli lyhyempi kuin  minä, tummat hiukset ja B-kupit ja naisellinen kasvot, ja vaikka hän aina pukeutui hiuksiinsa lyhyeksi, se ei koskaan näyttänyt poikasilta. Olen aina tunnistettu hetero-urokseksi ja ajattelin, että nukkuminen mtf: llä oli okei niin kauan kuin olin aina huippu, mutta ensimmäisinä viikkoina olimme yhdessä löysin itseni koskettamaan penisiaan, antaen hänelle pääsyn ympärille kun olimme vitun, ja alkoi ihmetellä olemasta nöyryyttä minulle. Hän ajoittain hieroi myrkkyä ja jopa antoi minulle rimjob meidän kolmas päivä ja katselin hänen munaa melko kovaa, kun hän teki sen. Tiesin, että hän oli valmis vaihtamaan, ja hänellä oli aiemmissa suhteissaan, mutta sanoi olevansa hieno pohja vain minun kanssani.

Oli ehkä ensimmäisten kolmen viikon sisällä olleet dating, jonka annoin hänelle. Olin päässyt hänen talossaan ja olimme juomassa (olin juomassa, otin reunan pois), mutta kaikki mitä voisin ajatella oli antaa hänet vittu minulle. Oikeastaan ​​olin keksinyt, että olin oikea aika, joten olin jättänyt päivällisen, puhdistin itseni ja jopa sormen itseni kolmella sormella ensimmäistä kertaa elämässäni.

Meillä oli juuri ollut seksiä, joka oli se, mitä teimme toisessa sain ovella, ja vaikka olin juuri tullut, mutta olin vielä kiimainen ajattelemalla ottaa minut sisälle. Hän teki ruokia, kun tulin hänen takanaan, hieman erektiota ja laittoin käteni hänen joogapussiensa takaosaan. Hän oli vielä liukas ja voitelua ja cum ja sain sormen hänen helposti, mutta tällä kertaa halusin tehdä jotain erilaista. Etsin hänen eturauhansa, yrittäen saada hänet uudestaan. Se toimi enemmän tai vähemmän (hän ​​oli hrt joten hänen erektiot vaihtelivat melko vähän), ja hän oli yllättynyt, kun olen vetänyt ulos hänen munaa ja alkoi vetää sitä samalla kun sormellaan häntä. Muistan, että hän kysyi, mitä olin tekemässä hymyillen ja minua hämmentyneenä myöntää, että yritin nähdä, kuinka iso kukko voisi saada. Olin iloinen siitä, että hän ei kiusannut minua sen jälkeen ja jättänyt itsensä hetkeksi saadakseen voitelua.

En tiennyt sitten, mutta hän todella meni hänen makuuhuoneeseen ja otti viagraa, mutta en tiedä kuinka paljon hän tarvitsi sitä. Kun hän tuli takaisin ulos ja aloimme tehdä uudelleen, voisin tuntea hänen munansa minua vastaan. Se oli ensimmäinen kerta, kun laitan sen suuhuni, aivan keittiössä. Sain polvilleni ja alkoi imee sitä, rullaten hänen esinahkansa takaisin ja yrittäen tehdä hänelle kaiken, josta halusin tehdä minulle. Hänen kuullaan häntä, hänen tissit ja kasvonsa hänen munansa aina kurkkuun asti oli huimaava. Olin täysin punainen ja hikoilu ja tiesin, etten voinut koskettaa munaa ilman puhaltaa kuormani välittömästi.

Hän tiesi tarkalleen mitä halusin, ja vain kokonaan sen jälkeen. Hän kysyi: «Haluatko tehdä sen täällä?» ja sanoin «kyllä», joten hän otti minut ylös, irrotti farkuistani, pyysi housani ja käänsi minut vastaan. Mitä ikinä hän oli tehnyt minulle hänen kielellään ennen, ei ollut mitään tällaista. Hän työnsi kasvonsa perseeseen ja veteli sen avoimeksi, nuolemaan ja tarttumaan kieleen perseeseeni. Hän kertoi minulle, että avattiin posket, ja kun noudatin, hän meni niin pitkälle sisälle minuun, että tuntui siltä, ​​että hän kosketti munan selkää.

Sitten (ja tämä on osa jota ajattelen koko ajan) hän nousi ylös, painoi hänen kukkansa poskeni välissä ja veteli leukaan olkapäänsä taakse suutelemaan häntä. En ollut koskaan maistanut persettäni, joka oli karvainen ja myskyinen, ja olin järkyttynyt siitä, kuinka likainen se sai minut tuntemaan. Sen jälkeen hän lupasi sormensa ja alkoi todella työstää kusipääni auki ja saada hänen cock valmis samaan aikaan. Hetken kuluttua minusta tuntui, että räjähtäisin, ja hän pysähtyi, mutta vain kondomin päälle.

Se on jotain, mitä ajattelen, katsomalla naista vaipan kondomia itseensä, jotta hän voisi tunkeutua minuun. Minulla on ollut seksiä kaksi muuta trans prostituoitua ennen häntä, mutta hän oli ensimmäinen nainen, jonka olin nähnyt. Sen jälkeen hän työnsi sisään sisälle ja antoi minulle mukavan mukanaan, suutellen kaulani ja selkäni, kun olin kiinni pesualtaan.

Oli uskomatonta tuntea hänet sisälle ja tuntea hänen tissit selkäänsä. Myöhemmin hän kertoi minulle, että hän ei ole yltänyt ketään jossakin määrin, minkä vuoksi hän ei kestänyt kauan. Ollakseni rehellinen, en auttanut, koska aloin kiristää kusipää hänen munansa niin kovaa kuin voisin. Olin hämmästynyt siitä, että hän tuli sisälle minuun, joten halusin eniten. Hän kyllästyi minulle ehkä viisi minuuttia ennen kuin kuulin hänen kysyä, halusinko hänet pääsemään perseeseeni. Voin vain tehdä sen. Voisin tuskin hengittää.

Kun hän lopetti, hän tarttui lantioonsa ja pumpoi minut niin kovaa, että se alkoi polttaa, mutta se tuntui niin hyvältä, että aloin ryöstää irti ja päässyt sormetuksi kaikkialle kaappien oviin ennen kuin hän oli valmis. Kun hän lopulta tuli sisälle minuun, pysyimme seisomassa keittiössä